Transparent White Star

Playlist

3 Mart 2016 Perşembe

Neler Okuyorum?



Arayı açmadan bir post daha yayınlamak istedim. Aynı anda 5 kitaptan fazlasını okuduğumu fark edince de neden bu kitaplar hakkında bir şeyler yazmayayım ki dedim. 
Şeftali Kokan Bir Yaz'ı Yazın almıştım ama bir türlü okumaya başlayamamıştım. Aslında başını biraz okumuş ama kitaptan çok da haz etmemiştim. Açıkçası şimdi de bayılarak okuduğum söylenemez ama kafam dolu olduğu zamanlarda okumayı tercih ettiğim bir kitap oldu. 
Aşkın Bir Noktası da uzun zaman önce aldığım kitaplardan biri. Kendimi manevi olarak kötü hissettiğim bir dönemde olduğum için bu kitaba başlamanın tam zamanıdır desem de kendime şimdilik çok da ilerleme kat ettiğim söylenemez. Umarım kısa süre içerisinde bu kitabı bitirebilirim.
Aslında Soran Olursa Öğretmenim Demeyin adlı kitabı dün gece bitirdim ama yeni bir fotoğraf çekmeye üşendiğim bir de bu kitaptan ayrı bir post'da bahsetmeyeceğim için hakkında burada  iki çift laf edeyim dedim. İsminden dolayı almıştım bu kitabı. İlgimi çekmişti, kitabı gören herkesin de ilgisini çekiyor. İçinde bir çok kısa hikaye var. Yazar da bu hikayelerden bir tanesinin başlığını kitaba koymak istemiş. İyi de olmuş. Genel olarak bayıldığım bir kitap olmasa da farklılık oldu, güzel oldu.
Sonunda Bir Geyşanın Anıları'na da başlamış bulunmaktayım. Henüz çok fazla ilerleme kat edemedim ama kitaba olan merakım hala sürüyor. 
12 Doctors 12 Stories serisine devam ediyorum. Sıradaki kitap The Roots of Evil. Seri güzel ilerliyor...
Son olarak da fotoğrafta olmayan ama içlerinde okumak için en çok zaman ayırdığım kitaptan bahsetmek istiyorum ki o da : Yaşar Kemal'in Binboğalar Efsanesi adlı kitabı. Okuduğum ilk Yaşar Kemal kitabı olacak bu kitap. Buna vesile olduğu için de Instagram'da 2016da16klasik etkinliğine ev sahipliği yapanlara teşekkür etmek isterim. Yoksa sanmıyorum ki ben bu kitabı alıp okuyayım. Şimdiden yazarın başka kitaplarını da okuma listeme almamdan Binboğalar Efsanesi'ni sevdiğimi anlarsınız herhalde. 

İçlerinde okuduğunuz kitaplar varsa bir yorum beklerim ^^ 
Keyifle kalın...